De mi az a Mozivandál?


A Mozivandál filmkritikákat ír és kritikus filmekkel, reklámokkal, valamint előzetesekkel foglalkozik. (Akció/Thriller/Vígjáték/Horror/Dráma/ZS+) Korra, nemre való tekintet nélkül!

Friss kommentek

Mozivandál a Facebookon

Feedek

Ajánló - HISHE, avagy miért végződnek szarul a hollywoodi filmek?

2013.01.23. 21:30 Jin_Ke (Fotelkommandó)

Tegye fel a kezét, aki tudja mit jelent, hogy HISHE! Senki? Segítek egy kicsit.


A HISHE egy mozaikszó, ami a How It Should Have Ended rövidítése, ami annyit tesz: Hogyan kellett volna végződnie? Ez a kérdés foglalkoztatta 2005-ben Daniel Baxtert és Tony Watsont amikor egy mozifilmről hazafelé sétálva fuldokolva röhögtek, miközben alternatív befejezéseket találtak ki a filmhez. Alig telt el pár nap, mire Daniel fejéből kipattant az isteni szikra, hogy ezeket az elvetemült ötleteket rövid animációs filmek formájában éppen a közönségnek is megmutathatná. Az ötlet gyakorlatilag adta magát, ugyanis Daniel régebben animációkat készített különböző stúdióknak, így nem is gondolkodott sokat, egyből felkereste az ötlettel volt kolléganőjét Tina Alexandert. Szerencsére egy rugóra járt az agyuk, így még 2005-ben elkészítették első rövidfilmjüket, a How The Should Matrix Ended-et, aminek sikere várakozásaikon felüli volt. Azóta Tina és Daniel már több mint 104 HISHE animációt készített. Elmebetegek, ehhez kétség sem fér, nem véletlenül vagyunk HISHE fanok és valószínűleg nem véletlenül van több ezer rajongójuk és milliós nézettségű videóik a YouTube-on.

Csatornájuk: How It Should Have Ended

Weboldaluk: HISHE


Személyes kedvencem: How it Should Have Ended: Video Games: Mortal Kombat

3 komment

Címkék: youtube animáció mortal kombat online film animációs filmek how it should have ended hise hise filmek

A bejegyzés trackback címe:

https://mozivandal.blog.hu/api/trackback/id/tr695038795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.24. 09:05:01

ezeket a videókat én is ismerem van köztük nagyon jó. :D

Orszag 2013.01.27. 01:50:15

@doggfather: De legalább ezek általában logikus befejezéseket hoznak. Azt hiszem, náluk volt, hogy az Avatar végén benyögi a tábornok már az űrhajón, hogy "na jó, úgyis hidrogénbombát dobunk rájuk".

Mindfield 2013.01.28. 20:44:16

"Tegye fel a kezét, aki tudja mit jelent, hogy HISHE! Senki? "

Há' azért ez kicsit korai válasz volt, a "hizik" egy elég ismert sorozat a youtube-on, sokan ráakadhattak.
süti beállítások módosítása