De mi az a Mozivandál?


A Mozivandál filmkritikákat ír és kritikus filmekkel, reklámokkal, valamint előzetesekkel foglalkozik. (Akció/Thriller/Vígjáték/Horror/Dráma/ZS+) Korra, nemre való tekintet nélkül!

Friss kommentek

Mozivandál a Facebookon

Feedek

A TV2 bekaphatja!Teljes a rövidzárlat?

2010.10.10. 19:41 Jin_Ke (Fotelkommandó)

Most a blog arculatától teljesen eltérő bejegyzés következik, de muszáj megírnom, mert szétvet az ideg.

A TV2 mi a jó büdös teveszart képzel magáról? Leadnak egy fél órás szívszorító riportot a Naplóban, bemutatják ahogy emberek, családok élete ment tönkre az iszapár miatt. Megvolt a nézőszám örülünk. Akkor bele is szarhatunk az egészbe nem? A szokásos naplós szavazást persze megtartják, mert nekik biztos jobban kell az sms-ek díja mint a károsultaknak, de hogy utána még van pofájuk egy nyereményjátékot is rendezni, ahol az a kérdés, hogy mi a segélyhívószám? Persze, hogy Marika néni betelefonált. És mit nyert? Egy wellness hétvégét, ruhautalványt, valamint húszezer forintos élelmiszerutalványt. Hát tényleg ennyire tetvedék népségnek kell lenni? Mekkora pofa kell ehhez?

Bemutatjuk, hogy egy falu megsemmisült embereknek nincs házuk ruhájuk, majd valakit aki tudja a számot amin segíteni lehet ezeken a szerencsétleneken elküldenek egy wellness hétvégére, felöltöztetik és még meg is etetik.

Hát TV2 neked bizony a jó kurva anyádat!

Azoknak üzenem akiknek csak megfordult a fejében, hogy bármelyik pénzéhes kereskedelmi televízió emelt díjas számára küldene sms-t, gondolkodjon el egy kicsit. Nem lenne emberségesebb a segélyhívószámot hívni?

1749

 

Ha van felesleges ruhánk, azt pedig nem kidobni tessék, hanem elvinni a vöröskereszthez. Soroljam még mit lehet tenni a kertévék seggnyalása helyet???

Köszönöm a figyelmet!

2 komment

Címkék: tv2 naplo katasztrofa iszap bunkosag devecser kolontar tv2 iszap tv2 kolontar naplo kolontar embertelenseg

A bejegyzés trackback címe:

https://mozivandal.blog.hu/api/trackback/id/tr532361106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2010.10.11. 18:53:35

Üdv!

(Elnézést amiért ide írok, nem találtam más elérhetőséget)
Nemrégen találkoztam a blogoddal, és látom elég tartalmas kis filmteszteket /kritikákat írsz :)
Érdeklődnék egy e-mail cím iránt, mert szeretném felvenni veled a kapcsolatot.

Mindenesetre megadom még az enyémet, ha netalántán elolvasnád ezt az üzenetet
borsesz@lajt.hu

Üdv: Borsesz
süti beállítások módosítása