De mi az a Mozivandál?


A Mozivandál filmkritikákat ír és kritikus filmekkel, reklámokkal, valamint előzetesekkel foglalkozik. (Akció/Thriller/Vígjáték/Horror/Dráma/ZS+) Korra, nemre való tekintet nélkül!

Friss kommentek

Mozivandál a Facebookon

Feedek

Premier előtt - Hitchcock

2013.02.01. 08:30 Jin_Ke (Fotelkommandó)

Február 7.-én kerül az itthoni mozikba a Hitchcock című film, Anthony Hopkins főszereplésével. A thriller nagymesteréről szóló dráma, tavaly november 21-én debütált a tengerentúlon, de ahogy azt már megszokhattuk, hozzánk csak két hónapos csúszással érkezett meg. Lehet én vagyok nagyon figyelmetlen, de nem igazán látni a komoly marketinget a produkció mögött, pedig a trailer és az amerikai közönség értékelése alapján rendben lesz a film. Abban egy pillanatig sem kételkedem, hogy Sir A. Hopkins tökéletesen hozza majd Alfred Joseph Hitchcock figuráját és valószínűleg a mellékszereplők miatt sem kell aggódnunk. Hitchcock feleségét Helen Mirren, Janet Leight (Marion Cranet) pedig Scarlett Johanson játssza. Úgy érzem a zuhanyzós jelenet így elég erős vizuális támogatást kap majd. A jónő vonalat tovább erősíti Jessica Biel, aki Vera Miles (Lila Crane) szerepében tűnik majd fel. (Az csak nekem furcsa, hogy a film hazai pályán PG-13 besorolást kapott?)

A John J McLaughlin forgatókönyve alapján készült film az amerikai nyitóhétvégén 287 ezer dollárt szedett össze, a teljes bevételt tekintve pedig kicsivel 7 millió dollár felett jár. 

Szólj hozzá!

Címkék: thriller Anthony Hopkins Alfred Hitchcock Jessica Biel Scarlett Johansson

A bejegyzés trackback címe:

https://mozivandal.blog.hu/api/trackback/id/tr115056218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása