De mi az a Mozivandál?


A Mozivandál filmkritikákat ír és kritikus filmekkel, reklámokkal, valamint előzetesekkel foglalkozik. (Akció/Thriller/Vígjáték/Horror/Dráma/ZS+) Korra, nemre való tekintet nélkül!

Friss kommentek

Mozivandál a Facebookon

Feedek

2013 Must see movies

2013.01.09. 12:25 AnthonyStark

Jin_Ke elkövette azt a hibát, hogy admin jogosultságot adott nekem a bloghoz, ííígy most már én is vandálkodhatok kedvemre. Muhahaha! Úgyhogy akkor nézzük kezdésként 2013 számomra és remélem számotokra is legjobban várt blockbuster filmjeit, és érdekességeit:

Gangster Squad:
Sean Penn, Ryan Gosling, Josh Brolin, egy filmben, ráadásul gengszterfilmben, a 40-es évek Amerikájáról, a Zombieland rendezőjétől.
Mennyire várós: 10/6

Mama:

Guillermo "nemnormális" Del Toro producer, a trailer alapján bokánfosós horror, a trónok harca szőke hercegével. 
Mennyire várós: 10/5

Die Hard: Drágább, mint az életed / A Good Day to Die Hard:
(csókolom a fordítót...)
Bruce Willis, igaz, cigi, és pia nélkül, de legalább a fiával kiegészülve írtja majd a vodka-uborka hősöket keleten.
Mennyire várós: 10/7

Bullet to the Head:
Stallone, a plakáton fegyverrel, nagyjából nekem innentől mindegy is, premierre fel!
Mennyire várós: 10/6

Óz, a hatalmas / Oz: The Great and Powerful:
Sam Raimi a pókember 3. után ismét rendez, ismét James Franco-val, és melléjük szegődik a történetben Mila Kunis, és Rachel Weisz, a trailer alapján a pókember utáni időszakot Sam bácsi Tim Burton tanfolyamon töltötte...reméljük azért nem teljesen megy el az alice csodaországban irányába a film...
Mennyire várós: 10/5

G.I. Joe: Megtorlás / G.I. Joe: Retaliation:
Gyermekkorunk kedvenc fröccsöntött katonái ismét visszatérnek, az első részhez képest kissé megcombosodott csapattal, Dwayne Johnson, Bruce Willis, kell ennél több? Közel másfél éve kész a film, és most kerül a mozikba, ez azért gyanús...
Mennyire várós: 10/5

Scary Movie 5 / Horrora akadva:
Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Terry Crews, borítékolt fingóshányósdugós poénok orrvérzésig, de azért szép emlékeket ébreszt bennünk az első néhány rész.
Mennyire várós: 10/3-4

Vasember 3 / Iron Man 3:
Ide elég annyit írni, hogy nem később, nem máskor, nem áprilisban, már most is késő lenne, ha láthatnám...
Mennyire várós: 10 / 9878975642516

Izomagyak (a családját is csókoltatom a fordítóknak, és forgalmazóknak...) / Paink & Gain:
Marky Mark, Dwayne Johnson, Ed Harris,
Michael Bay rendezésében, megtörtént események alapján, a szteroid, atlétatrikók, és vizelési panaszok által kikövezett 90-es évekből.
Bay a rendező, úgyhogy biztos kevés robbantás, és visszafogott reverendás lányok lesznek a filmben.
Mennyire várós: 10/6

Star Trek Sötétségben / Into Darkness:
Itt sem kell sok mindent mondani, Dredd alias Karl Urban, Zachary különéletetélőszemöldök Quinto, zúzás, és hosszú eredményes élet...
Mennyire várós: 10/9

Másnaposok 3 / Hangover Part III:
A szereplők, és a rendező elmondása szerint teljesen más irányt vesz a trilógia befejező része, mint amit az első kettőnél megszoktunk, én azért nem fogadnék nagy tételben arra, hogy alpári poénok helyett egy Csehov átiratot kapunk..de igazából nem is ez kell a népnek, és nekem.
Mennyire várós: 10/6

The Fast and the Furious 6:
Tuning verdák, nők, pénz, akció, és még mindig nem unom...bár ez nem biztos, hogy hízelgő rám nézve...
Mennyire várós: 10/6

A föld után / After Earth:
Apa, és fia, landol a földön, pedig ott már 1000 éve nem élnek emberek, sc-fi, M. Night Shyamalan rendezésében, azért a rendező neve alapján nem a felhőtlen mozgóképes szórakoztatásra asszociálnék először...de talán most a színészek miatt is megembereli magát a rendező úr.
ÉÉÉs a szereplők: Will Smith, és fia, aki dzsásztinbíbőr filmje után ismét követi apja lábnyomát. (ez mindenkinek jobb így...de a gyerek jövőjét nézve mindenképp)
Mennyire várós: 10/4

Superman: Man Of Steel / Acélember:
A rebootok világában pont a legnagyobb képregényhőst ne rángatnák elő ismételten? Christopher Nolan, a bőregér filmek rendezője a producer, Zack Snyder a rendező (itt azért egy kisebb hibalehetőség), Russel Crowe, Kevin Costner, Laurence Fishburne (itt érzek némi iróniát, hogy ő játssza Perry White-ot...) Tűkön ülve várjuk.
Mennyire várós: 10/10

Z világháború / World War Z:
Zombis, gyilkolászós, de Brad Pitt utóbbi szerepeiből kiindulva, komoly mondanivalóval...a film nagy része Budapesten forgott, bizonyára a statiszták olcsó sminkelése miatt. :)
Mennyire várós: 10/2

Kick - Ass 2 / Ha-ver 2:
Ééés most a 2010-es év egyik számomra legnagyobb pozitív csalódásának folytatása, megerősítve Jim Carrey-vel, bár inkább, cserélve, tekintve, hogy nagyjából az egész színészgárdát likvidálták az első részben...
Mennyire várós: 10/8

R.I.P.D.:
Jeff Bridges, Ryan Reynolds, zombis, bosszúállós, rendőrös filmben, éééérdekes.
Mennyire várós: 10/7

Farkas / Wolverine:
A manikűrösök réme ismét visszatér, ismét saját filmben, ezúttal az első rész végén abbahagyott fonalat felvéve/folytatva Japánba indul kalandokat, és valószínűleg sok barátot szerezni.
Mennyire várós: 10/8

300: Rise Of an Empire:
A nagy sikerű 300 című film folytatása, számomra ismeretlennek tűnő színészekkel, sajnos feltűnően kevés hírt lehet a filmmel kapcsolatban olvasni, félek, hogy ez inkább dvd-re kellett volna szánni, nem moziba...de ne legyen igazam.
Mennyire várós: 10/5

The Tomb:
Stallone, és Schwarzenegger ismét együtt, kész, történet mindegy, megvalósítás mindegy, engem már megvettek. :)
Mennyire várós: 10/7

A hobbit: Smaug pusztasága / The Hobbit: The Desolation of Smaug:
A hobbit második része, az eredeti hobbit könyv 3-400 oldal között mozgott, na most ebből kaptunk egy 3x3 órás trilógiát, bár én az első részt látva nem bánom, sokkal összetettebb, és JOBB lett mint az eredeti trilógia, sok, sok ilyet még a népnek.
Mennyire várós: 10/8

Sin City 2:
A szereplőgárda jelenleg nem tűnik túl acélosnak, nem beszélve arról, hogy közel 3-4 éve ígérgetik, hogy na idén aztán most jön a második rész...hát, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek fenntartásaim...
Mennyire várós: 10/5

Thor: The Dark World:
Új rendező, de a kedvenc nem e világi parasztgyerekünk visszatér, és ez a lényeg. Muszáj látni.
Mennyire várós: 10/7

Rendkívül jó évnek nézünk elébe a filmeket tekintve, és reméljük még a fentieken kívül sok kellemes csalódást, és pozitív filmélményt tartogat nekünk 2013. Pop-corn betöltve, mi rajtra készen várjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: film trailer sin city hobbit will smith brad pitt bay stallone gosling sheen Star Trek Thor Willis Vasember Iron Man Die Hard Superman Wolverine várós Másnaposok 3 Horrora Akadva 5

A bejegyzés trackback címe:

https://mozivandal.blog.hu/api/trackback/id/tr925008019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása