De mi az a Mozivandál?


A Mozivandál filmkritikákat ír és kritikus filmekkel, reklámokkal, valamint előzetesekkel foglalkozik. (Akció/Thriller/Vígjáték/Horror/Dráma/ZS+) Korra, nemre való tekintet nélkül!

Friss kommentek

Mozivandál a Facebookon

Feedek

Vasember 3 Friss, ropogós előzetes

2013.03.06. 08:00 AnthonyStark

Először is, azt hiszem elég nagy rajongónak mondhatom magamat, ha a Vasember téma kerül szóba.
De. A vadi új előzetes, ami vélhetően a két hónap múlva esedékes premier előtti masszív reklámhadjáratot hivatott elindítani, nem győzött meg maradéktalanul bennünket.
Ez alapján az előzetes alapján bőven benne van a pakliban az is, hogy közel sem fogja annyira megnyerni a kritikusokat, és a népet, mint ahogy mondjuk tette azt a Bosszúállók alig egy éve. 
Látványra frankónak tűnik, de valamiért tikkelni kezd a szemünk...és felötlik bennünk a kétely, hogy valóban jó választás-e, egyszerre több ellenféllel ringbe küldeni a mi derék Tony Stark barátunkat.
Nem beszélve arról, hogy ebben az előzetesben Mandarin (Ben Kingsley) olyan hangon szólal meg az egyik jelenetnél, mintha éppen újratanulná a beszédet egy komolyabb baleset után...szóval fosunk, na...
Ahogy az sem ad okot a felhőtlen örömre számunkra, hogy bár a rendezői székben az a Shane Black ül, akinek a Halálos Fegyver forgatókönyveit köszönhettük, illetve aki korábban már dolgozott együtt RDJ-vel, a Durr, Durr, és csókban, jó választás volt-e...


Az előző részeket Jon Favreau dirigálta, aki a filmben Happy Hogan-t játssza egyébként.
Szóval, reméljük a legjobbakat, mi, ha esik, ha fúj, ott leszünk a premieren itthon, és reméljük, hogy alig két hónap múlva egy vizuális orgazmusról, és egy fasza, hamisítatlan Vasember múviról írhatunk Nektek.

Addig is, az a bizonyos előzetes:

9 komment

Címkék: marvel bosszúállók vasember 3 iron man 3 anthony stark vasember előzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://mozivandal.blog.hu/api/trackback/id/tr935118955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.07. 13:19:26

ne haragudj, de egy ilyen nick-kel kötelező a premier. :D

Én nagyon várom ezt a filmet, de nem nézem meg a trailert akkor se4

majd a filmet, addig semmit, se trailer, se tv spot, se semmi.

AnthonyStark 2013.03.07. 13:44:28

na igen :) a név kötelez :)
Lehet nekem is így kellett volna, mert akkor előítéletek, és megérzések nélkül ülhetnék be. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.07. 14:15:00

@AnthonyStark (mozivandal.blog.hu): pont ezek miatt döntöttem úgy, hogy nem nézem meg. :D

joska61 2013.03.21. 13:34:01

Azért én kíváncsi vagyok erre.
Tudom, hogy nem mozi, de másfél hét múlva lesz a Trónok Harca 3. évad premierje, lehet arról is be kellene számolni. Jóó sok rajongója van.
Emitt egy trailer magyar felirattal: redir.ec/th3elozetes
Emmeg a hivatalos oldal: redir.ec/tronok-harca3

rogoka 2013.04.02. 12:54:06

@joska61: Azt is láttad, hogy van ez a GO szolgáltatásuk? redir.ec/godemand Egész jópofa, hogy egy regisztrációval elérhető egy csomó minden online.

Jin_Ke (Fotelkommandó) · http://fotelkommando.blog.hu 2013.08.01. 12:20:14

@doggfather: Nem merek mondani semmit. Sajnos idő hiányában felfüggesztettük a blogot, szeretnénk újraindítani, de egyelőre csak az erőt gyűjtjük hozzá. Ahhoz, hogy értelme legyen napi két három cikk kéne, de ezt társszerzők hiányában nem tudjuk vállalni sajnos...
süti beállítások módosítása