De mi az a Mozivandál?


A Mozivandál filmkritikákat ír és kritikus filmekkel, reklámokkal, valamint előzetesekkel foglalkozik. (Akció/Thriller/Vígjáték/Horror/Dráma/ZS+) Korra, nemre való tekintet nélkül!

Friss kommentek

Mozivandál a Facebookon

Feedek

Asylum project Day 3 - A 18 éves szűz (villámkritika)

2013.02.05. 15:49 Jin_Ke (Fotelkommandó)

Én voltam a marha, amikor rábólintottam erre az egész hülyeségre, mert az még elmegy, hogy megnézünk pár igazán szar zs kategóriás akciófilmet és jókat röhögünk az akciójeleneteken, a béna cgi-ken, meg azokon a rettentően idegesítő kamerabeállításokon. De mi van akkor amikor az Asylum direkt vicces akar lenni? Sírás! Keményen. Hosszan.

18_eves_szuz_poszter.jpgA 18 éves szűz, már maga a cím is blődség. Aki ismeri ezeknek az elmebetegeknek a "munkáját", az bizonyára már rájött, hogy a film a 40 éves szűz mockbuster változata akar lenni. Ha a Transformers esetében képesek voltak a Transmorphers nevet adni, vagy a Battle Los Angelest szimplán Battle of Los Angelesre változtatni, akkor itt miért pont a 18 éves szűz címet adták? Ha valaki negyven évesen szűz annak még van poénértéke, abból ki lehet és ki is hoztak jó helyzetkomikumokat az eredeti filmben, de abból ha valaki tizennyolc éves abból már nem igazán. Maximum fingós, hányós, faszozós poénokat és még azt is szarul. A filmet szinte lehetetlen végigülni, annyira kellemetlen az egész. A sztori annyiból áll, hogy egy házibuliban egy 18 éves csaj el akarja veszíteni a szüzességét , mert csak. Nehogy már ezért kiröhögjék nem? Noname színészek, egyetlen forgatási helyszínen, olyan képi világgal, hogy ha egy ötéves mobillal felveszek egy mátészalkai kakasviadalt sötétedéskor, akkor már odavertem a filmre élvezeti érték tekintetében. Értelmetlen párbeszédek, elrettentő színészi alakítások és logikátlanul hülye történetvezetés. Mennyire életszerű már, hogy egy házibuliban nem dugnak meg egy csajt, aki mindenkinek felajánlkozik és még hajszál híján ugyan, de a hányásfaktor tűréshatárán belül van. Pedig itt ez történik kőkemény másfél órán keresztül, annak ellenére, hogy az idegesítően hülye picsa főszereplő mindent megtesz, még egy kómás öregembert is lecuppant a siker érdekében. Nagyon szar az egész. Kimentem egy újabb hideg sörért, hogy legalább a fájdalmat enyhítsem és mire visszaérek egy irtózatosan nagy pamutcsokrot borotválnak nagy totálban a csaj lába közül. Ezen már az amerikai pitében sem röhögtünk! A következő sörcserénél meg arra érek vissza, hogy egy kispöcsű csávó ugrál az ágyon, miközben két csaj nyalja egymást, a főszereplő meg körülöttük ugrál és kiesik két fagyasztott(!) csirkemell a melltartójából, a következő snittben meg egy felcsatolt műbrokival rohangál a folyosón. Mi az isten történik itt? A film végén már nem mertem a sörömhöz nyúlni, mert féltem, hogy az egyik csávó, akiről egyébként közben kiderült, hogy meleg, kimászik a tévéből, mint Samara körben és megrángatja a csúnyámat. Az Asylumra jellemző értelmetlen és egymáshoz kicsit sem kapcsolódó párbeszédek után, a film vége természetesen happy end lett. Hogyan? Nem mondom meg! Aki tudni akarja, becsülettel szenvedje végig...

3 komment

Címkék: a 40 éves szűz asylum a 18 éves szűz

A bejegyzés trackback címe:

https://mozivandal.blog.hu/api/trackback/id/tr415063743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GrandeTotti 2013.02.07. 11:14:29

Óriási film lehet,a cikk is tetszett, többször felröhögtem a fogalmazáson :)
Nem értem miért jó,hogy ilyen filmeket nézel,de legszebb öröm a káröröm :)
Esetleg ajánlom értékelésre "Az ionvihar torkában" című klasszikust :)

pszichonauta 2013.02.10. 02:43:55

Ha igazán brutális ZS-filmet akarsz látni, ami bebizonyítja, hogy a stúdiók néha véletlenszerűen választanak a forgatókönyvek között, nézd meg ezt: Kevin és Perry a csúcsra tör

Youtube-ra feltették szinkronosan.
süti beállítások módosítása