De mi az a Mozivandál?


A Mozivandál filmkritikákat ír és kritikus filmekkel, reklámokkal, valamint előzetesekkel foglalkozik. (Akció/Thriller/Vígjáték/Horror/Dráma/ZS+) Korra, nemre való tekintet nélkül!

Friss kommentek

Mozivandál a Facebookon

Feedek

G.I. Joe - Megtorlás - Műanyag harcosok

2013.01.31. 16:09 AnthonyStark

A G.I. Joe Retaliation első megjelenési dátuma 2012. augusztus volt, amit a stúdió a premier előtt pár hónappal eltolt idén március-áprilisra, mondván manapság egy ilyen filmet 3D-ben kell kiadni...Aha, nem akarjátok megkérdezni erről azt a John Carter gyereket?

Én személy szerint nem értem ezt a 3D őrületet, pláne akkor nem, ha ez nem is igazi 3D, csupán felkonvertált. Ami pont arra jó, hogy a moziban melletted ülő, Özvegy Schwarzenberger néni hadonásszon, nehogy a skúlók eltalálják...

Apropó, Tatum Úr , kinek feltűnése a mozivásznon, olykor felnőtt nőknél inkontinencia problémát okozhat, azzal a bájos bocsi szemével, és kidolgozott felsőtestével...Sebaj, ott van még a szereplők között: Bruce Willis, Rock Johnson, Ray Park, RZA, szóval bizakodhatunk is, hogy egy egész estés frankó akciófilmet kaphatunk, és ingert arra, hogy ismét elővegyük a szekrényünkből, gyermekkorunk kedvenc fröccsöntött katonáit.

Szóval a jegelés után ismét beindult a marketing gépezet, és kaptunk egy félig új, félig az eddigiekből összevágott trailert, íme:

Magyarországi megjelenés (ha nem akarnak 4D-t...): 2013.04.04.

1 komment

Címkék: bruce willis gi joe gi joe2 gi joe retaliation

A bejegyzés trackback címe:

https://mozivandal.blog.hu/api/trackback/id/tr285054425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.31. 17:53:42

az első rész borzasztó volt, csak a nindzsa bunyók voltak értékelhetők, és ha jól látom erre készítők is rájöttek, és ebben a részben főleg az lesz.

+Willis és már nem lehet rossz.

(az első rész ellenére sem)
süti beállítások módosítása