De mi az a Mozivandál?


A Mozivandál filmkritikákat ír és kritikus filmekkel, reklámokkal, valamint előzetesekkel foglalkozik. (Akció/Thriller/Vígjáték/Horror/Dráma/ZS+) Korra, nemre való tekintet nélkül!

Friss kommentek

Mozivandál a Facebookon

Feedek

Premier előtt - Boszorkányvadászok - Gyerekmese felnőtteknek, kicsit másképp

2013.01.24. 09:18 Jin_Ke (Fotelkommandó)

Hamarosan a mozikba kerül Tommy Wirkola rendezésében a Jancsi és Juliska, finoman szólva sem túl hagyományos feldolgozása. Úgy látszik kezd divatba jönni, hogy régi gyerekmeséink hőseiből akcióhőst faragnak. Legutóbb Hófehérkéből próbáltak harcias amazont csinálni, viszonylag kevés sikerrel. A Hófehér és a vadász megtekintésére még mindig nem tudtam rávenni magam Kirsten Stewart jelenléte miatt, de már eleve az ötlet is elb*szottnak tűnik, hogy Thor képezze ki Hófehérkét a harcra. Állítólag a film olyan is lett. Vontatott és erőltetett.

A Boszorkányvadászok viszont ütni fog. Jancsi és Juliska annak a Tommy Wirkolának a rendezésében, akinek a Nácizombikat köszönhetjük? Hát miért ne lenne jó? Jancsi és Juliskából idáig elég kevés feldolgozás készült felnőtteknek és abban is leginkább érdes hangú német férfiemberek ordítottak olyan csatakiáltásokat, hogy "Ja, ja! Gut! Ich komme, ich komme!", de most végre más oldalról is megközelítjük ezt az aranyos kis mesét. A mindenki által szeretett árva testvérpár Boszorkányvadásznak áll és rohadt nagy kardokkal meg puskákkal lövi halomra a rondábbnál rondább banyákat. Leszakadó végtagok, gatling ágyúk és vér. Higgyetek nekem, jó lesz ez! És végre Jeremy Rennert is sűrűbben látjuk a vásznon.

Premier: 2013. február 7.

Szólj hozzá!

Címkék: premier trailer akciófilm jancsi és juliska jeremy renner boszorkányvadászok nácizombik

A bejegyzés trackback címe:

https://mozivandal.blog.hu/api/trackback/id/tr665040389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása